INSCHRIJVEN


Alle deelnemers aan de Avondvierdaagse in Zutphen, zowel groep als individueel, dienen zich in te schrijven. Dit kan zowel digitaal als persoonlijk. Na inschrijving en betaling ontvangt u uw startnummer en belangrijke informatie. LEES DEZE INFORMATIE AANDACHTIG DOOR !! Geef de informatie ook door aan de leider van de groep.

INSCHRIJVEN GROEP(EN).
Als u één of meer groepen in wilt schrijven dan kan dat digitaal op deze site vanaf 13 mei 2019 tot uiterlijk 25 mei 2019. Hiervoor gaat u naar het "digitaal inschrijfformulier groep" door op onderstaande button te klikken (het formulier opent in een nieuwe venster). Per groep dient u één formulier in te vullen. Om in een groep mee te lopen adviseren wij een minimum leeftijd van 6 jaar.

Als u liever persoonlijk inschrijft dan kan dat op dinsdag 21 mei 2019 tussen 18.00 uur en 20.00 uur aan de Marga Klompélaan 62 te Zutphen (Leesten-West). Hiervoor dient u de papieren versie van het inschrijfformulier volledig in te vullen (deze is hier te downloaden of op de pagina "Download" van deze site). Gebruik één formulier per groep. Als u contant afrekent, gelieve het geld te sorteren. Pinnen is NIET mogelijk.

Het inschrijven van groepen kan tot en met 25 mei 2019. Na deze datum is inschrijven van groepen niet meer mogelijk. Uiterlijk 28 mei 2019 krijgen de ingeschreven groepen het toegekende groepsnummer toegestuurd.

INSCHRIJVEN INDIVIDUEEL.
Wilt u niet in groepsverband deelnemen maar gewoon lekker ontspannen met familie, vrienden of alleen de Avondvierdaagse lopen, schrijf u dan in als individuele wandelaar. Dit kunt u vanaf 13 mei 2019 digitaal doen op deze site. Hiervoor gaat u naar het "digitaal inschrijfformulier individueel" door op onderstaande button te klikken (het formulier opent in een nieuwe venster).

Dit jaar is het niet meer mogelijk om persoonlijk aan huis in te schrijven. U kunt zich nog wel als individuele wandelaar in schrijven op maandagavond 3 juni 2019 vanaf 17.30 uur bij de kraam op het startterrein aan de Laan naar Eme 103 te Zutphen. Voor een snelle afhandeling kunt u hier de papieren versie van het inschrijfformulier downloaden, invullen en inleveren bij de startkraam.

©2019 Wandelsportvereniging Shrewsbury